Bygg en bättre värld med oss! Midsummer söker drivna processingenjörer

Brinner du för teknik och innovation? Är du resvillig och vill arbeta i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Midsummer söker nu ingenjörer för uppstart och processoptimering av våra produktionssystem för tunnfilmssolceller hos kund.

Om företaget

Midsummer är ett ungt, snabbt växande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna.
Midsummer befinner sig i en expansiv fas med ett snabbt växande antal produktionssystem planerade för kundleverans inom kort. Då Midsummer är extremt fokuserade på att hjälpa sina kunder nå framgång behöver de nu utöka gruppen av resande system/processingenjörer som på plats driftsätter och optimerar processen på de levererade produktionssystemen.

De är idag ca 80 anställda och säljer allt på export.

Dina arbetsuppgifter

Som system/processingenjör kommer du huvudsakligen att arbeta med uppstart och processoptimering av våra produktionssystem hos kund. Du kommer att arbeta i nära samarbete med flera duktiga medarbetare där det huvudsakliga målet är att hjälpa våra kunder att snabbt kunna starta upp produktionen av tunnfilmssolceller. Arbetet kan också innebära uppgraderingar av befintliga system och fortsatt processutveckling på plats hos kund. Ditt främsta fokus blir att produktionssystemen levererar en hög prestanda med bra stabilitet. När du inte är på resa hos kund kommer du att bli delaktig i systemupptagning och processutveckling på Midsummer.

Kundbasen är främst koncentrerad till Asien.

Din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du;

• brinner för teknikutveckling och har en god teknisk förståelse
• har en teknisk högskole eller civilingenjörsexamen
• har en bred teknisk bakgrund, kunskaper inom halvledarteknik och vakuumteknik är meriterande
• är beredd att resa > 50% av din tid, gärna mer
• har förmåga att arbeta strukturerat och både analysera och dokumentera ditt arbete.
• har lätt för att kommunicera både på svenska och engelska
• ytterligare språkkunskaper är meriterande, gärna kinesiska.
Som person är du driven, nyfiken, engagerad och motiverad att lära. Du ser möjligheter där andra ser problem, och du är villig att ge allt för att lyckas med din uppgift. Du är resvillig och uppskattar möjligheten att få arbeta ute hos kunder.

Förutsättningarna för snabb utveckling och lärande finns inom bolaget och vi söker dig som vill göra det mesta av möjligheten.

Midsummer är ett företag med anställda från många olika kulturer och hörn av världen, vi förutsätter att du ser detta som berikande och trivs med att arbeta i ett internationellt team.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Anna Carlbaum, anna.carlbaum@skill.se

Väl mött med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Kontaktperson(er)

Anna Carlbaum

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Järfälla

Publiceringsdatum

2018-11-05

Bygg en bättre värld med oss! Midsummer söker drivna processingenjörer

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor