Midsummer söker Inköpare

Vill du arbeta som inköpare i en dynamisk och expansiv miljö, i en innovativ och snabbt växande bransch?

Om företaget

Midsummer är ett ungt, snabbt växande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solcellsmoduler, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna.

Midsummer befinner sig i en expansiv fas och planerar att öka tillverkningskapaciteten av solcellsmoduler i sin fabrik i Järfälla. Midsummer behöver därför utöka gruppen av utvecklingsingenjörer som arbetar med att utveckla själva slutprodukten – solcellsmodulerna.

De är idag 60 anställda.

Dina arbetsuppgifter

Som Inköpare arbetar du tillsammans med dina kollegor på avdelningen Inköp med att planera materialförsörjning då företaget fått en order.

Som en del i inköpsteamet kommer du ha ett tätt samarbeta med andra inom samma avdelning samt med personal från produktions- och konstruktionsavdelningen. Du är även företagets viktiga länk till leverantörerna och jobbar med allt från årsavtal, orderläggning, ordererkännande och leveransbevakning samt genomför affärer självständigt.
Du kommer att jobbar med artikel vård i ERP System.

Du arbetar utöver detta även för att utveckla leverantörsrelationer och skapar en konkurrenskraftig leverantörsbas. Du kommer att rapportera till Inköpschefen.

Midsummer arbetar idag med Monitor för inköp och produktionsplanering.

Din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du;

- har tidigare erfarenhet från liknande arbete
- är van vid prisförhandlingar med leverantörer
- har förmåga att hitta nya leverantörer
- har goda kunskaper i engelska i tal och skrift samt goda kunskaper i MS Office, framförallt Excel

Det är även meriterande om du har en god teknisk förståelse samt kunskaper om mekanisk bearbetning, ritningsläsning samt elektriska standardkomponenter.

Som person har du ett övergripande synsätt, drivkraft och god affärsmässighet.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Rebecca Ring, rebecca.ring@skill.se

Väl mött med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Kontaktperson(er)

Rebecca Ring

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Järfälla

Publiceringsdatum

2018-01-19

Midsummer söker Inköpare

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor