Midsummer söker servicetekniker!

Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Midsummer söker nu servicetekniker som vill arbeta med underhåll av Midsummers till stor del egenutvecklade utrustningar för tillverkning av CIGS-solceller.

Om företaget

Midsummer är ett ungt, snabbt växande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Midsummers maskiner är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna.

Midsummer ser till att ligga i teknikens framkant genom att kontinuerligt driva forsknings- och utvecklingsprojekt, både tillsammans med andra aktörer och internt. Det kan handla om att t ex förbättra materialkvalitet och cellstruktur i den befintliga processen, ta fram nya alternativa material eller metoder, utveckla innovativa mekaniska lösningar, eller att sätta upp referensanläggningar för utvärdering av företagets produkter.

De är idag ca 80 anställda och säljer allt på export.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker på processavdelningen kommer du att arbeta med underhåll, installation och förbättringar av våra produktions- och utvecklingssystem. En hög uptime på utrustningarna är en nödvändighet, då en stillastående maskin stannar upp både vårt processutvecklingsarbete och den modulproduktion vi bedriver. Vi förutsätter att du är händig och tycker om att skruva i teknisk utrustning, gärna vakuumutrustningar. Men Midsummer är också ett företag som jobbar i en anda av kontinuerliga förbättringar, så vi ser gärna att du är lite klurig och vill bidra i vidareutvecklingen av olika maskiner. Du kommer att arbeta i ett litet och snabbrörligt team av hårdvaru/serviceingenjörer, som snabbt kan rycka in och få igång maskiner vid problem. Utöver detta kommer du, liksom de övriga i teamet, att vara involverad i större projekt som löper över längre tid, där det kan handla om att t ex bygga helt nya typer av utrustning eller införa förbättrade funktioner i befintliga system.

Din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du

• har en dokumenterad tidigare erfarenhet av att underhålla teknisk utrustning
• kan fokusera och prioritera om din att-göra-lista blir lång
• arbetar effektivt både ensam och i grupp
• har goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av vacuumutrustning, gasinstallationer eller elfelsökning.

Som person är du driven, nyfiken, engagerad och motiverad att lära. Du ser möjligheter där andra ser problem, och du är villig att ge allt för att lyckas med din uppgift. Midsummer är ett företag med anställda från många olika kulturer och hörn av världen, vi förutsätter att du ser detta som berikande och trivs med att arbeta i ett internationellt team.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Anna Carlbaum, anna.carlbaum@skill.se.

Väl mött med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Kontaktperson(er)

Anna Carlbaum

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Järfälla

Publiceringsdatum

2018-09-07

Midsummer söker servicetekniker!

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor